Nieuwe kunststof kozijnen 

Of het nu om deuren, erkers, keralit, ramen, schuifdeuren of voordeuren gaat, Van Pinxteren Kunststof Industrie VOF heeft altijd een passende oplossing. Wij vervaardigen de kunststof kozijnen volledig in eigen productie. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Alles wordt met de grootste nauwkeurigheid op maat gemaakt.Meer weten? Neem contact op

Kunststof kozijnen met houtnerf 

Heeft u houten kozijnen en twijfelt u over de uitstraling van kunststof kozijnen? Bij Van Pinxteren kunnen we ook kunststof kozijnen met een houtnerf produceren. U kunt uit talloze kleuren kiezen, waardoor nauwelijks te zien is dat u geen houten, maar kunststof kozijnen heeft.


Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat ze veel onderhoudsvriendelijker zijn dan houten kozijnen. Kunststof kozijnen gaan al snel 50 jaar mee, en gedurende die tijd heeft u er geen omkijken naar. Er is geen sprake van slijtage en u hoeft de kozijnen ook niet om de paar jaar te schuren en schilderen. Stap daarom ook over op kunststof kozijnen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte kozijnen.

Onze projecten

Deuren

Keralit 

Schuifdeuren